Een modulaire woning, 100% volgens jouw stijl!

Een modulaire woning is dan wel opgebouwd uit standaardmodules (die wij Qubes noemen), maar dat betekent niet dat je ze niet zou kunnen personaliseren. Bij HomeQue kan je zowel de indeling als afwerking van je huis helemaal zelf kiezen. Het resultaat: de woning van je dromen.

Al van bij de start in het traject vragen we je naar jouw stijl en wensen. Om die zo goed mogelijk te visualiseren, is een moodboard een handige tool. Daarvoor kan je bijvoorbeeld Pinterest gebruiken. Selecteer er beelden van interieurs en exterieurs waarvan jij in de wolken bent… en dan wordt jouw Pinterest-bord voor ons een schat aan informatie.



Een HomeQue woning voor iedereen

Want bij HomeQue kan de afwerking van je huis helemaal zelf kiezen. En als we zeggen ‘helemaal’, bedoelen we ook écht helemaal. In tegenstelling tot onze conculega’s werken we niet met vaste leveranciers; we selecteren de leveranciers voor jouw project op basis van jouw wensen, stijl en budget. Zo creëren we heel wat keuzevrijheid. Jij bepaalt dus niet alleen de indeling van je huis, maar kiest ook zelf de afwerking: van gevelbekleding en ramen tot de vloeren, keuken, badkamer,…

Het liefst leveren we een instapklare woning af, maar als je dat wil, kan je ook zelf instaan voor de afwerking. In dat geval zorgen wij voor een casco woning. Je ziet: flexibiliteit troef!



Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.